Un port al servei de Badalona

Benvinguts i benvingudes a aquesta finestra virtual al port Esportiu i Pesquer de Badalona. Una nova gran porta de la ciutat, de la Badalona més marinera.

Pas a pas, Badalona està aconseguint fer desaparèixer la històrica línia gris de separació entre el litoral i la ciutat que es dibuixava al carrer de la Indústria. La Badalona industrial, la que vivia d’esquena al mar, està sent superada per un nou entorn, per un projecte ambiciós que ja esdevé una realitat palpable.

L’àrea metropolitana ha anat recuperant la seva façana marítima i potenciant l’ús de la platja com el principal espai d’oci ciutadà. En aquest marc, el port i les platges de Badalona estan esdevenint espais naturals i d’oci cada vegada més atractius. La iniciativa comportava prioritzar, entre d’altres inversions, una eficaç xarxa de sanejament i la recuperació i millora ambiental d’aquest gran espai. Una actuació clau per renovar urbanísticament aquest indret que està esdevenint un node central de la Badalona actual.

La transformació de la façana marítima ens ha dut el port, i també la nova rambla del Gorg. I nous vials, amb voreres amples. El projecte és unitari i en la seva dimensió integral està cridat a convertir-se en un magnífic port urbà, en una ciutat de tradició i identitat marinera. Amb molts punts d’atracció i de serveis, com la nova llotja de pesca artesanal i l’escola municipal de vela. I amb una àmplia i diversificada oferta de serveis per a les famílies que practiquen esports nàutics. També per a qui només vol passejar a peu o en bicicleta en un entorn agradable.

Gaudeixin. Tenim oferta de qualitat per a tots els gustos en un equipament que, entre tots i totes, estem fent possible.
 
L'EQUIP DE MARINA BADALONA 
 

 

 

 


er